SEO optimizacija

SEO optimizacija

Osim što dizajniramo sajtove moderne i privlačne korisnicima oni su dostupni u rezultatima pretrage Google i ostalih pretraživača.

On page optmizacija sajta

On page SEO optimizacija sajta podrazumeva ispunjavanje određenih kriterijuma propisanih W3C i Google-ovim algoritmima. Ove norme se odnose na: pravilnu upotrebu tehnika pri dizajnu, responsivan dizajn, ispravno korišćenje programskih jezika i radnih okivra, programiranje razumljivo mašini i developeru, sigurnost, upotrebljivost, brzina izvođenja i slično.

Sajtovi i aplikacije koje pravimo su ocenjene najvišm ocenama od zvaničnih institucija koje definišu i propisuju web standarde. Zahvaljujući stručnosti, višegodišnjim iskustvom i koordinaciji developera, programera i dizajnera postižemo visoke uspehe u web svetu sa svojim proizvodima.

  • Odabir servera i programskog jezika za izradu sajta ili aplikacije može da važan faktor koji utiče na kvalitet on page SEO optimizacije. Našim izborom servera kao i programerske podrške ostvarujemo visoke rezultate na različitim platformama.

  • Postižemo visoke performanse sajtova za prikazivanje na mobilnim i smart uređajima: mobilnim telefonima, satovima, PC tablet i drugim uređajima. Brzina učitavanja je još jedan kriterijum koje ostvaruju naši sajtovi a koje je Google-ov alat PageLightHouse, ocenio sa najvećim ocenama.

  • Dizajn prilagođen svim uređajima - Responsive dizajn je još jedan od zahteva današnjih Google-ovih algoritama a koje ispunjavaju naši web sajtovi. S obzirom na činjenicu da više od polovine svih korisnika Googlu pristupa sa mobilnih uređaja, odredio je ovaj kriterij kao obavezan da bi se našli u njegovim rezultatima pretrage.

Google Preduzeće - Besplatna aktivacija i kreiranje naloga

Kreiranje i aktivaciju Google Biznis naloga može da napravi bilo ko, ali za uspešnu kampanju na Google-ovim servisima potrebno malo bolje poznavalje Google-a.

Svojim klijenitam nudimo potpuno besplatno kreiranje i aktivaciju Google Preduzeća koje će još na samom objavljivanju biti primećeno od strane Google pretraživača.

Kvalitetno prilagođen Google Business za uspešno poslovanje vaše firme internetu.

Preduzeće u Google mapama će se pojaviti ubrzo nakon aktivacije naloga a nakon nekog vremena pojavljivaće se i na osnovu biranih ključnih reči.

Pozicioniranje sajta u Google-u

Kvalitetan dizajn je ključ uspeha kod klijenata, ali da bi nas klijenti pronašli u rezultatima pretrage Google-a, morali smo da prilagodimo i optimizujemo mnoge druge stvari na sajtu.

Pratimo poslednja ažuriranja Google-ovih algoritama za rangiranje web stranica na sajtovima i sajtove prilagođavamo njihovim zahtevima.