Izrada web sajtova

Izrada web sajtova

Pravimo web sajtove unikatnog, modernog i responsivnog dizajna; prilagođenih korisnikovim potrebama i SEO optimizovanih za Google i ostale pretraživače.

Profesionalna izrada sajtova

icon Profesionalna izrada sajtova

Tim web developera, web programera, dizajnera i SEO experata sa višegodišnjim iskustvom u različitim oblastima programiranja i dizajna prepustiće se izazovu vaših najtežih zahteva i napraviti vam sajt baš kakav ste oduvek želeli. Za izradu sajtova primenjujemo napredne alate, programske jezike i tehnologije.

Izrada sajtova visokih performansi

Usluga Izrada web sajtova koju nudimo, realizujemo upotrebom najefikasnijih programerskih i dizajnerskih metoda i primenom standarda W3C, tako da sajtovi postižu visoke performanse i uspeh na internetu.

Responsivan dizajn sajta

Responsivan Dizajn sajta, to jest, dizajn prilagođen svim uređajima, je podrazumevan na sajtovima koje pravimo. Dizajn sajta kreiramo za prikaz na mobilnim uređajima a onda ga prilagođavamo za veće dimenzije i rezolucije ekrana.

SEO optimizacija

SEO optimizacija je važna za izradu uspešnog web sajta. Naši SEO eksperti su uklučeni u razvoj web sajta od njegovog planiranja do objavljivanja, tako da su sajtovi koje pravimo lako dostupni u Google.

Izrada web prezentacija

Izrada web prezentacije je usluga za pojedince kojima treba sajt sa osnovnim informacijama o sebi ili delatnosti kojom se bave.

  • Izrada web prezentacija za osobe koji žele da se predstave na internetu, hobi entuzijaste i slično.

  • Izrada sajtova za agencije koje nudi manje raznovrsnu ponudu usluga.

  • Izrada sajtova za muzičare

Izrada web prezentacija

Izrada sajtova za reklamiranje

Izrada sajtova za reklamiranje usluga ili delatnosti kojom se bavite je najbolji način da se predstavite što širem krugu klijenata preko interneta. Pozovite nas i mi ćemo vam napraviti uspešan sajt koji će vas predstaviti u pravom svetlu na Google i ostalim pretraživačima.

Izrada sajtova za ordinacije je usluga koju nudimo dijagnostičkim centrima, stomatološkim ordinacijama, klinikama i slično.

Izrada sajtova za majstore usluga koju smo namenili majstorima, elktričarima, vodoinstalaterima, stolarima i svima drugim koji žele da pomoću sajta prošire krug mušterija.

Izrada sajtova za reklamiranje

Izrada informativnih sajtova

Izrada informativnih sajtova je usluga koju nudimo širokom krugu korisnika. Informativne sajtove pravimo za novinarske, radio i tv agencije, kao za nezavisne novinare, istraživače, događaje i slično.

Izrada sajtova za nevladine organizacije

Izrada informativnih sajtova
Zakazivanje web usluga

Pozovite
Izrada web sajtova