Izrada sajtova

Pravimo sajtove za agencije, preduzeća, firme i korporacije kao i druga pravna i fizička lica koje se bave različitim vrstama delatnosti.

Nudimo profesionalne, kvalitetne i brze sajtove dopadljivog i atraktivnog dizajna i optimizovane za Google.

Izrada sajtova visokih performansi za uspešno poslovanje na internetu

Izrada sajtova visokih performansi

Karakteristike sajtova koje pravimo ocenjene su visokim ocenama od strane institucija koje se bave propisivanjem web standarda, prvenstveno W3C i Google.

 • Postižemo ekstremne brzine učitavanja sajtova koje su manje od 1 sekunde pa do nešto više od 1 sekunde, zavisnosti od kompleksnosti sadržaja stranice.

 • Sigurnost web lokacija smo maksimalno obezbedili tako da, praktično ne postoji način da bude ugrožena bezbednost podataka ili korisnika.
  Ovom prilikom pozivamo etičke hakere, ali i one druge, da testiraju bezbednost. Moguća i nagrada onome ko nađe sigurnosni propust.

 • Dizajn prema propisanim W3C standardima podrazumeva da sajtove razvijamo upotrebom elemenata za prikazivanje različitih sadržaja po striktnim pravilima za tu namenu.

 • Responsivan dizajn sajtova i aplikacija kreiramo prvenstveno za mobilne uređaje a onda prilagođavamo stranica za prikazivanje na većim rezolucijama i veličinama ekrana. Primenom tehnike Mobile First, postižemo visoke performanse sajtova.

 • SEO optimizacija sajtova je još jedna od visokoocenjenih karakteristika. Sajtovi čiji su autori PiSi Dizajn su visoko rangirani u rezultatima organske pretrage Google-a, što predstavlja najveću ocenu za SEO.

Izrada sajtova visokih performansi

Moderan dizajn sajta

Responsivan dizajn sajta - dizajn prilagođen svim uređajima

Svi web sajtovi koje pravi razvojni tim PiSi Dizajn optimizovani su za prikazivanje na svim vrstam uređaja na kojima je moguće prikazati web sadržaje. Primenjujemo Mobile-First tehniku pa tako prvenstveno razvijamo dizajn za mobile uređaje a onda korišćenjem MediaQuery za veće dimenzije i rezolucije.

UI/UX Dizajn

Dizajn sajta razvijamo prema potrebama određene grupe korisnika. Pre dizajna i kodiranja web sajta detaljno analiziramo konkurenciju i definišemo ko su korisnici naše ciljne grupe. Na osnovu analize korisnika definišemo dizajn i njegovo ponašanje i maksimlano ga prilagođavamo korisniku. Dizajn korisničkog interfejsa na osnovu korisničkog iskustva, dizajn orijentisan korisniku.

Moderan dizajn sajta

Programiranje sajta

Web sajtovi čiji su autori web developeri PiSi Dizajn agencije, postižu jako kratko vreme učitavanja, ocenjni su visokim ocenam od zvaničnih institucija i priznati su od strane Google-a i ostalih web pretraživača. Front end i back end developeri sarađuju na svim fazama razvoja, dizajna i programiranja. Tokom celog razvnojnog ciklusa programeri sarađuju i konsultuju se tako da ne prepuštamo slučaju greške i propuste.

Programiranje sajta provodimo odabirom programskih jezika, alata i tehnologija kao i njihovom pravilnom primenom. Naši programeri osmišljaju najbolje algoritme, rešavaju najkopleksnije probleme i stvaraju vrhunska rešenja.

Front End programiranje
 • HTML5, CSS3 i JavaScript su osnova svih web sajtova i aplikacija tako je najvažnija njihova pravilna primena. Web development tim prati W3C standarde i na osnovu njih unapređuje programiranje i razvoj i tako uvek nudimo kvalitetan gotov web proizvod.

 • Bootstrap i Foundation su neki od frond end framework-a koje koristimo za izradu grafičkog korisničkog interfejsa web sajtova i aplikacija.

 • React.js je popularna JavaScript biblioteka u poslednje sve više korišćena za izradu korisničkog interfejsa. Kreiramo moderne, zanimljive i po poslednjim standardima React.js front end aplikacije.

Back end programiranje
 • PHP & MySQL su kombinacija jednog od najpopularnijih programskih jezika za web programiranje i baze podataka. Većina sajtova i online servisa koje smo kreirali, na back end-u programirali smo upotrebom PHP & MySQL. Bazirano na PHP-u koristimo Yii2 Web framework. Framework sadrži mnoge gotove komponente koje mogu da se koriste na back end-u na različitim projektima. Ovo je još jedna stvar koja omogućavama programerima brži razvoj a time je cena usluge programiranja jeftinija.

 • Node.js novitet na listi naših back end razvojnih alata. Node.js je platforma zasnovana na programskom jeziku JavaScript. Sve više online servisa koristi Node.js a s obzirom na činjenicu da pratimo trendove i dešavanja u web razvoju, pravimo uspešne web3 aplikacije zasnovane na ovoj platformi.

Izrada sajtova za agencije, firme, preduzeća i pojedince

Kreiramo različite vrste sajtova i aplikacija, različitih namena za firme, preduzeća, agencije, muzičare, privatnike, kolekcionare, fotografe, artiste i sve druge. Svaki web sajt koji napravimo je visoke kvalitete, jedino se razlikuju u kompleksnosti funkcionisanja i organizacije sadržaja i svaki je unikatnog dizajna.

 • Izrada informativnih sajtova

  Informativni sajtovi su idealno rešenje za institucije ili organizacije koji imaju potrebu da objavljuju određene informacije o dešavanjima i stanju unutar tih organizacija. Ovi sajtovi sadrže nekoliko stranica: glavnu stranicu, gde se objavljuju osnovne informacije, stranicu sa kontakt informacijama i sekciju na kojoj će se objavljivati određeni informativni sadržaji.

 • Izrada sajtova za agencije, razvijamo prema potrebama delatnosti ili usluge kojom se agencija bavi. Za agencije koje se bave uslugama iznajmljivanja automobila, stanova, poslovnih prostora i slično, pravimo posebne aplikacije koje integrišemo u sajt. Do sada smo napravili nekoliko različitih online aplikacija za raznovrsne odabire, naručivanje ili zakazivanje usluga.

 • Izrada sajtova za internet prodaju

  Sajtovi za internet prodaju su adekvatna zamena za tradicionalnu trgovinu. U današnje vreme ubrzanog razvoja inerneta sve više korisnika kupuje online.
  Unapredite i Vi vašu trgovinu i naručite sajt za online prodaju.

 • Izrada web sajtova specijalnih namena za firme, preduzeća i agencije koje imaju posebne zahteve kao što su razmena i korišćenje podataka između korisnika. Pravimo aplikacije za određenu grupu korisnika koji će imati pristup sa administrativnim odobrenjima. Aplikacije za evidenciju zaposlenih u firmi ili članova udruženja, evidencija aktivnosti, statistika i analiza online prodaje, su neki od namenskih sajtova koje pravimo.
  Ako imate neke specijalne zahteve za izradu sajta i do sada su Vam tražili velike sume novaca, pozovite nas i mi ćemo Vam napraviti najbolje rešenje za najnižu cenu.

Povoljne cene profesionalne izrade sajtova

Povoljne cene profesionalne izrade sajtova

Izradu sajtova sprovodimo primenom tehnika, tehnologija i programskih jezika primerenih za rešavanje konkretnik problema. Selekciju vršimo tako što biramo onu kojom, na prvom mestu, postižemo visok kvalitet sajta. Drugi uslov koji utiče na odabir programerskih alata je najkraće vreme koje će developeri utrošiti za izradu, dizajn i programiranje sajta.

Dakle, uloženih manje radnih sati za izradu sajta ili aplikacije iste kvalitete. Cenu usluge izrade sajta računamo na osnovu utrošenih sati developera. Cene radnog sata kod nas su iste kao cena kod konkurencije. Ako uzmete sve ovo u obzir, cena izrade sajta koju nudimo je dosta niža od cena kod drugih.

Zahvaljujući stručnosti, organizaciji i iskustvu developera, svojim klijenitima sa ponosom nudimo izradu web sajta u najkraćem mogućem roku i po najboljim cenama.

Izrada Web prezentacija

Web prezentacije su sajtovi manjeg obima sadržaja. Obično sadrže glavnu stranicu, stranicu sa kontakt informacijama i stranicu sa informacijama i prezentaciji delatnosti kojoj je sajt namenjen.

Svaki sajt koji naručite, ne zavisno od obima, kompleksnosti ili namene ima pozadinsku aplikaciju za jednostavne izmene, dodavanje ili brisanje sadržaja.

Izrada Web prezentacija

Izrada sajta za internet trgovinu

Izrada sajta za internet trgovinu

U poslednje vreme ubrzanog razvoja interneta sve više je popularno internet poslovanje i trgovina. Ako posedujete sopstvenu proizvodnju, bavite se trgovinom razvnovrsnih asortimana proizvoda ili pružate određenu grupu usluga i nemate web sajt za prodaju, krajnje veme je da to sada uradite.

Izrada online prodavnice

Najisplativije rešenje da prodate vaše usluge i proizvode je da naručite sajt za online prodaju. Pozovite nas i mi ćemo Vam napraviti web shop preko koga ćete uspešno poslovati sa vašom trgovinom robama i uslugama.

Izrada sajta za internet trgovinu

Izrada sajta za online zakazivanje

Obrazac za online zakazivanje je još jedan alat koji može značajno da unapredi Vaše poslovanje. Online zakazivanje je zasebna aplikacija koju ugrađujemo u sajtove agencija koje se bave uslužnim delatnostima širokog sektra. Osim što olakšava korisnicima usluga lakše i jednostavnije zakazivanje preko obrazaca, može da pomogne u organizaciji funkcionisanja i poslovanja preduzeća.

Podacima i informacijama o zakazivanjima možete lako i jednostavno da upravljate i da ih koristite preko pozadinske aplikacije za kontrolu i upravljanje. Pozadinska aplikacija se isporučuje besplatno uz aplikaciju ili sajt.

Održavanje sajtova

Održavanje sajtova

Održavanje sajta je faza pri web razvoju koja traje od objavljivanja pa dok sajt bude živ.
Ništa ne brinite. Održavanje sajtova koje mi pravimo je jednostavno i lako.

Izrada CMS-a

Uz svaki naručen sajt isporučujemo CMS, posadinsku aplikaciju za izmene sadržaja na sajtu. Aplikacija je prilagođena za jednostavnu upotrebu i korišćenje korisniku, sa osnovnim znanjem korišćenja interneta.

Aplikaciji se pristupa preko domene na kojoj je se propagira sajt korišćenjem posebnog linka. CMS-u je moguće da pristupe validirani korisnici sa korisničkim imenom i lozinkom. Pozadinska aplikacija se sastoji od pristupnih panela na kojima se nalaze podaci koji se prikazuju na sajtu ili koji su privremeno skriveni. Na panelima se nalaze nedvosmislene kontrole za pokretanje akcija, dodavanje, izmene, brisanje ili privremeno skrivanje sadržaja. Ove akcije pokreću nizove obrazaca za jednostavan unos i formatiranje teksta, dodavanje slika, multimedijalnih sadržaja i slično.