Background of home page

Web dizajn usluge

Ovde možete poručiti unikatan, moderan web dizajn prilagođen svim uređajima (Responsive), SEO optimizovan, jednostavan za korišćenje...

Usluge koje se ovde nude:

Dizajn UI/UX (User Interface/User Experience) - Izrada korisničkog interfejsa raznih namena u web dizajnu,

Izrada web sajta - Web sajt sa CMS(Control Managment System), jednostavnom pozadinskom aplikacijom za izmene sadržaja sajta,

Redizajn web sajta - Redizajn i unapređivanje postojećih web sajtova, aplikacija i servisa,

Web development usluge - Usluge front end i back end web razvoja prema visokim w3c standardima.

Karakteristike usluga web dizajna

Kod nas web dizajn se razvija praćenjem razvoja web tehnologija i primenom njihovih najnovih propisa i standarda. Visok kvalitet usluga koje se ovde nude potvrđen je od strane zvaničnih institucija koje se bave propisivanjem standarda i normi. Karakteristike usluga koje ćete ovde dobiti:

    • Performanse - Visoka brzina  izvođenja aplikacija i web sajtova ovde poručenih je podrazumevana. Performanse web sajtova ili aplikacija su jedan od bitnih i zahtevanih kriterija za ocenjivanje kvalitete web dizajna.
    • Responsivan dizajn - Dizajn prilagođen svim vrstama uređaja, prvenstveno mobilnim. Više od 50% korisnika weba koristi mobilne telefone za pristup web sadržajima tako da je ovo još jedna karakteristika naših usluga.
    • User frendly dizajn - Dizajn dopadljiv korisniku sa jednostavnim korišćenjem neophodnih opcija i akcija na web sajtu.
    • Optimizacija multimedijalnog sadržaja - Multimedijalni sadržaji kao što su slike, video, audio, animacije i slično prilagođeni su za pravilno prikazivanje, bez gubitka kvaliteta i njihova brzina prikazivanja je velika.
    • Pravilna struktura web stranice - Sa poslednjim novitetnima koje donose HTML5 i CSS3 na ocenu kvaliteta utiče struktura stranice i raspored i korišćenje određenih elemenata.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšali funkcionalnost. Prihvatam