Telefon: 0617557477

Politika privatnosti za webDev

Na webDev, sajtu https://izrada-sajta.rs, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži tipove informacija koje VebDev prikuplja i snima i način na koji ga koristimo.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili zahtevate više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti se odnosi samo na naše aktivnosti na mreži i važi za posetioce našeg veb sajta u vezi sa informacijama koje su delili i/ili prikupljali u vebDev-u. Ove smernice se ne primenjuju ni na jednu informaciju prikupljenu van mreže ili putem kanala koji nisu ove Veb lokacije.

Pristanak

Korišćenjem našeg veb sajta ovim putem pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim uslovima.

Informacije koje prikupljamo

Lične informacije koje se od vas traže da dostavite, kao i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih dostavite, biće vam jasni u trenutku kada vas zamolimo da dostavite svoje lične podatke.

Ako nas direktno kontaktirate, možemo dobiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, e-adresa, broj telefona, sadržaj poruke i/ili prilozi koje nam možete poslati i sve druge informacije koje odaberete da nam dostavite.

Kada se registrujete za nalog, možemo da zatražimo vaše kontakt informacije, uključujući stavke kao što su ime, ime kompanije, adresa, e-adresa i broj telefona.

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:
Obezbeđivanje, rad i održavanje našeg web sajta
Poboljšavanje, personalizovanje i proširenje veb lokacije
Razumevanje i analiza načina na koji koristite naš webste
Razvijanje novih proizvoda, usluga, funkcija i funkcionalnosti
Komunicirajte sa vama, direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući i korisnički servis, kako bi vam pružili ispravke i druge informacije koje se odnose na webste, kao i u marketinške i promotivne svrhe
Šaljem ti e-poruke
Pronalaženje i sprečavanje prevare
Evidentiraj datoteke

webDev sledi standardnu proceduru korišćenja datoteka evidencije. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posećuju Veb lokacije. Sve hosting kompanije rade ovo i deo analitike hosting usluga. Informacije prikupljene datotekama evidencije uključuju adrese Internet protokola (IP), tip pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), oznaku datuma i vremena, referentne/izlazne stranice i verovatno broj klikova. One nisu povezane ni sa jednom informacijom koja se može lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje sajta, praćenje kretanja korisnika na veb-sajtu i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i web monitori

Kao i svaka druga veb lokacija, WebDev koristi 'kolačiće'. Ovi kolačići se koriste za skladištenje informacija, uključujući željene postavke posetilaca, kao i stranice na Veb lokaciji kojima je posetilac pristupio ili ih je posetio. Informacije se koriste za optimizaciju iskustva korisnika prilagođavanjem sadržaja naše Web stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i/ili drugih informacija.
Za više opštih informacija o kolačićima pročitajte "Šta su kolačići" iz saglasnosti za kolačiće.
Smernice za privatnost partnera za oglašavanje
Možete da konsultujete ovu listu da biste pronašli Smernice za privatnost za svakog od partnera za oglašavanje vebDeva.
Serveri oglasa nezavisnih proizvođača ili mreže oglasa koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Web Beacons koji se koriste u odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju na webDev-u, a koje se šalju direktno korisniku pregledača. Automatski dobijaju vašu IP adresu kada se to desi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na Veb lokacijama koje posećujete.
Imajte na nauda webDev nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači nezavisnih proizvođača.

Smernice za privatnost nezavisnih proizvođača

WebDev-ova Politika privatnosti se ne odnosi na druge oglašivače ili Veb lokacije. Stoga vas savetujemo da za detaljnije informacije konsultujete odgovarajuće Smernice privatnosti ovih servera oglasa nezavisnih proizvođača. To može da uključuje njihove prakse i uputstva o tome kako da odbijete saglasnost za određene opcije.
Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija pregledača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim veb pregledačima, mogu se pronaći na odgovarajućim Veb lokacijama pregledača.
CCPA prava na privatnost (ne prodaj moje lične informacije)
Prema CCPA, pored ostalih prava, kalifornijski potrošači imaju pravo da:
Zahtevamo da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i određene podatke o ličnosti koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.
Zatražite da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.
Zahtevajte da preduzeće koje prodaje lične podatke potrošača, a ne da prodaje lične podatke potrošača.
Ako zatražite, dobi ćete dodatne informacije u najkraćem mogućem roku a najdalje 30 dana.

Ovaj web sajt koristi kolačiće da obezbedni najbolje iskustvo na našem sajtu! Više informacija Slezem se