Background of home page

Izrada web sajta

Izrada web sajta, dizajn korisničkog interfejsa, planiranje i projektovanje baza podataka, programiranje upravljanja sadržajem kao i kompletna web usluga.

Izrada web sajtova i aplikcija su naše primarne usluge. Vaš budući web sajt će biti prilagođen kako za prikazivanje na svim vrstama uređaja, tako i pronađen od većine poznatih web pretraživača. Moderan dizajn biće upotrebljiv i privlačan posetiocima Vašeg sajta. Svi Vaši zahtevi i predlozi biće detaljno analizirani i uvaženi pri planiranju i izradi sajta. Uz svaki poručen sajt ili aplikaciju isporučuje se i naš CMS (Sistem za upravljanje sadržejem), potpuno besplatno.

Prilikom izrade web sajta pristupamo sistematski, praćenjem standarda koje propisuju naučno priznate metode i institucije. Izrada sajta se kod nas razvija primenom modela vodopada (Waterfalls model). Ovaj model je dosta sofisticiraniji i pouzdaniji od ostalih metoda, kao na primer Agilni (Agile) metod koji je široko primenjen u web razvoju.

Web sajt sa CMS-om

CMS (Control Managmet System) je pozadinska aplikacija koja omogućava jednostavne izmene sadržaja web sajta. Većina standardnih CMS-ova zahteva određena znanja web tehnologija. CMS koji dobijete ovde je jednostavan za korišćenje i svako može da ga koristi. Većina potrebnih akcija  su automatizovani tako da je mala mogućnost pogreški prilikom izmena sadržaja.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšali funkcionalnost. Prihvatam