Telefon: 0617557477

Dizajn sajta, SEO optimizacija, izrada web aplikacija

Dizajn sajta, izrada web aplikacija, PWA, baza podataka, prema propisanim standardima, W3C (World Wide Web Consortium)

Brzina, upotrebljivost, pravilno kodiranje, SEO optimizacija, moderan dizajn prilagođen svim vrstama uređaja (responsive dizajn), mobile-first dizajn, sigurnost, pouzdanost, povoljna cena su karakteristike koje najbolje opisuju naše proizvode.

Proverite vitalne karakteristike ovog sajta Lighthouse

Usluge web razvoja

U ponudi su sledeće usluge web razvoja: izrada sajta, web aplikacije, PWA (Progressive Web App), grafički dizajn sajta ili aplikacije, izrada baze podataka ili neka druga usluga web razvoja potrebna za uspešno poslovanje Vašeg preduzeća u digitalnom svetu.

Izrada sajtova

Izrada web sajtova i aplikcija su naše primarne usluge. Vaš budući web sajt će biti prilagođen kako za prikazivanje na svim vrstama uređaja, tako i pronađen od većine poznatih web pretraživača. Moderan dizajn biće upotrebljiv i privlačan posetiocima Vašeg sajta. Svi Vaši zahtevi i predlozi biće detaljno analizirani i uvaženi pri planiranju i izradi sajta. Uz svaki poručen sajt ili aplikaciju isporučuje se i naš CMS, potpuno besplatno.

Web dizajn

 | Dizajn sajta

Grafički dizajn korisničkog interfejsa web sajta ili aplikacije, dizajnirnje logoa, priprema i obrada fotografija, crtanje vektorske grafike, su takođe usluge koje nudimo. Dizajn koji ovde dobijete je optimizovan razporedom elemenata i njihovim sadržajima za prikazivanje na  uređajima različitih platformi i  rezolucija ekrana. Moderan dizajn, jednostavnost korišćenja biće dopadljiv korisnicima sajta ili aplikacije. U eri digitalnog razvoja više od 50% korisnika, koristi mobilene uređaje za pristup web-u. Mobile-first tehnika dizajna koju primenjujemo, podrazumeva dizajn i optimizaciju sadržaja za prikazivanje prvenstveno na mobilnim uređajima.

Izrada CMS-a

Iz ponude izdvajamo vlastitu pozadinsku aplikaciju (backend app), PiSi CMS(Control Menagment Sytem), koji služi za jednostavnu administraciju Vašeg sajta ili aplikacije. Korišćenje ove aplikacije je lako i nije potrebno nikakvo IT predznanje, osim osnovno korišćenje kompjutera. Aplikacija je razvijana godinama i prati unapređenja korišćenih tehnika i tehnologija i primenjuje poslednje standarde pri daljem razvoju. Aktuelne tehnike i tehnologije korišćene pri izradi: HTML5, CSS3, Rsponsivan dizajn, Media Query,  JS, Bootstrap, PHPv7.4, MySQLv?, Yii2 PHP framework i extenzije sa najsvežijim verzijama i dogradnjama.

SEO optimizacija web sajtova

 | SEO optimizacija

SEO optimizacija Vašeg budućeg sajta ili aplikacije će biti prilagođena isključivo organskoj poziciji prema klučnim rečima u stranicama rezultata pretrage web pretraživača, SERP(Search Engine Results Page).  SEO on-page optimizacija prema poslednjim izmenama funkcionisanja algoritama, većine popularnih web pretraživača (Web Searche Engins): Google, DuckDuckGo, Ecosia, Yahoo, Bing. 

Ostale usluge web razvoja

Ostale usluge web razvoja koje možemo da odradimo: unapređivanje, optimizacija, dogradnja ili redizajn Vašeg postojećeg sajta ili aplikacije, optimizacija strukture i sadržaja delimično napravljene aplikacije, ostale usluge frontend i backend web razvoja.

U vreme ubrzanog razvoja digitalne tehnike i tehnologije, interneta i web-a, na tržištu je mnoštvo agencija i pojedinaca koji se bave uslugama web razvoja. I ako je među njima dosta kvalitetnih i vrednih stručnjaka na svom polju, samo jedan deo web-a je i kvalitetno odrađen.

Cene

Cena je još jedna važna karakteristika pruženih usluga web razvoja. Osim što ćete ovde pronaći kvalitetne i pouzdane usluge, odnos cena - kvalitet će biti najbolji koji možete da nađete u ponudi.

Pozovite nas i uverite se u najbolji odnos cene i kvalitete usluga.

Izrada sajta

Prilikom izrade sajta pristupamo sistematski, praćenjem standarda koje propisuju naučno priznate metode i institucije. Izrada sajta se kod nas razvija primenom modela vodopada (Waterfalls model). Ovaj model je dosta sofisticiraniji i pouzdaniji od ostalih metoda, kao na primer Agilni (Agile) metod koji je široko primenjen u web razvoju.

Dizajn sajta

Grafički dizajn korisničkog interfejsa (UI User Interface) web sajta ili aplikacije u potpunosti je prilagođen korisničkom iskustvu (UX User experience) korisnika. Dizajn se odvija u saglasnosti sa 10 Jakob Nielsen's Heuristics. Prilagođen je svim platformama i vrstama uređaja (Responsive dizajn), Mobile-first, korišćenjem CSS tehnologije, Media Queries.

Programiranje sajta

Programiranje je skup veština i sposobnosti potrebnih da se reši neki problem u digitalnoj formi. Poznavanje programskih jezika,  sintaksa i filozofija funkcionisanja, pisanje koda u programskom jeziku su neki od zahteva koji se traže od programera. Ovo je važan deo programerskih sposobnosti ali nije jedini. Osmišljanje rešenja i primena određenog programskog  jezika je u stvari glavni posao programera.

Web programiranje je podeljeno na Frontend i Backend. Frontend bavi se programiranjem upravljanja grafičkim interfejsom i svih funkcionalnosti dostupnIH posetiocu sajta. Backend je deo zadužen za upravljanje fajlovima i bazama podataka na serveru i svega onog što se dešava u pozadini.